Elev för en dag

Prova på att vara elev på Östra!

Vi erbjuder möjlighet att följa med en elev som går den utbildning du är intresserad av (program och inriktning) under en hel skoldag.

Att vara “elev för en dag” är ett bra sätt att få en känsla för hur både programmet och inriktningen känns. Inte minst får du chans att känna på den härliga atmosfären här på Östra, både under och mellan lektioner!

Från att du gör din anmälan kan det ta några dagar innan du blir kontaktad av en elev på Östra som går den utbildning du angett.

Intresseanmälan är inte bindande! Du kan fortfarande tacka nej när du blir kontaktad om du skulle ha ändrat dig.

Såhär går det till:

1. Gå in på länken för intresseanmälan via knappen nedan
  2. Fyll i dina uppgifter
  3. Inom en vecka blir du kontaktad per telefon eller sms av en elevambassadör på Östra som går den utbildning du angett du är intresserad av
  4. Tillsammans kommer ni överens om en dag som passar er båda för besöket (inga prov eller redovisningar)
  5. Under besöksdagen tar elevambassadören hand om dig, du får aktivt vara med på lektionen, äta lunch, gå runt på skolan och hänga med eleven och klassen.