Konstutställningar

Östra gymnasiet är faktiskt Huddinge kommuns största konsthall, där kulturföreningen Lyktan via sitt samarbete med skolan har ca fyra utställningar per år. Varje vardag har alltså ca 900 personer förmånen att få vistas i en levande ateljé och ta del av utställningarna i skolans lokaler, vilket bidrar till en inspirerande arbetsmiljö för elever och personal som tillbringar sina dagar där.

Om du vill besöka utställningen i skolan, ring på porttelefonen vid huvudentrén på skolbyggnadens gavel. Anmäl dig sedan på expeditionen direkt till höger. Bokning för helgvisning måste göras på mobilnummer 070-771 21 09.

Utställning just nu:

"Hyllning till afghanska kvinnor" av Farhad Farzad (som är elev på Östra gymnasiet). Utställningen pågår fram till den 25 mars 2018.

Beställ katalog

Beställ vår katalog med information om utbildningar som startar läsåret 2017/2018.

Visste du att...

...man på Östra lätt kan kombinera idrott med studier?

© 2008 ÖSTRA GYMNASIET, KVARTETTVÄGEN 2-6, 142 63 TRÅNGSUND, 08-535 361 40, INFO@OSTRAGYMNASIET.SE